avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical dupa somaj (sarcina 7 luni)
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical dupa somaj (sarcina 7 luni)

Buna ziua,am si eu o intrebare,am depus azi concediul medical dupa somaj,dar nu mi-au zis cand vine,decat ca vine tot prin posta! Intrebarea mea este: vine luna asta sau viitoare? Si cati bani ar fi daca eu am fost cu contract de 6 ore,salar de 725 lei pe cartea de munca? Va multumesc!
multumesc de raspuns!
stiti cumva daca se iau bani de concediu si pe celelalte 2 luni de concediu dupa ce nasc pana la depunerea dosarului de indemnizatie?
1. Agentia de Somaj va plateste toate certificatele medicale pana la terminarea concediului de maternitate.

2. Dupa aceea faceti catre Agentia de Somaj pentru concediu crtestere copil (CCC) iar actele pentru indemnizatie le depuneti la Primaria de care apartineti cu domiciliul.
- Concediul de maternitate si CCC suspenda perioada de somaj care se reia, de unde a ramas, dupa expirarea fiecaruia din aceste concedii.

am inteles! va multumesc inca odata! o zi frumoasa
Buna ziua,domnule avocat! Eu sunt in a 8-a luna de sarcina..vroiam sa va intreb daca sotul meu are dreptul la concediu postnatal(sa ma ajute pe mine) si daca i se plateste....intreg sau cat la suta? Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Cuantum concediu medical Morozan Maria Morozan Maria Buna ziua, in data de 06.04.2015 am nascut si am intrat in cele 126 zile de concediu. Am avut salariul brut pe cartea 2000 lei . Csuma trebuia sa incasez ca ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal/postnatal ioanaina ioanaina Buna ziua, 2 intrebari, va rog,: 1. sunt insarcinata in 6 luni, in luna decembrie urmeaza sa nasc, salariul brut este 3200 lei, primesc si bonuri de masa, as ... (vezi toată discuția)
Calcul remuneratie concediu de maternitate Cristina2724 Cristina2724 Buna ziua, va rog sa-mi spuneti cum se calculeaza banutii pt.concediu de maternitate (stiu ca e un procent de 85% din ultimele 6 luni); mentionez ca ultimele 2 ... (vezi toată discuția)