avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Contract Drepturi de autor - rezident UE
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Contract Drepturi de autor - rezident UE

Buna ziua!
Sunt ilustrator de carte si doresc sa inchei un contract de cesionare a drepturilor de utilizare a unor imagini, cu o companie (nu editura) din Romania.
Cum as putea formula corect un contract de cesionare a drepturilor de utilizare a imaginilor?
Care ar fi sistemul de taxare si plata a impozitelor in situatia in care eu sunt rezident al Marii Britanii? (nu am calitatea de angajat/ somer in Romania)
Exista posibilitatea ca cei care cumpara ilustratiile sa plateasca taxele? Daca da, care ar fi acelea?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Contract de sponsorizare artist plastic nastase_ina nastase_ina Buna ziua! Sunt artist plastic si realizez ilustratiile pentru o carte. O companie s-a angajat sa imi ofere o suma de bani pentru munca depusa. Exista ... (vezi toată discuția)
Drept de autor - utilizarea de imagini (fotografii, desene) de pe internet lara12 lara12 Bună ziua, Aș dori să redactez o carte de exerciții pentru elevi și am nevoie de ilustrații. Sunt destule pe internet, însă știu că aș putea să ... (vezi toată discuția)
Discutie privind un imobil rezonanta rezonanta As dori sa pun in discutie urmatoarea speta.Probabil o cunoasteti probabil nu, insa as dori sa ascult si parerea altor persoane.Aceasta varianta o voi ... (vezi toată discuția)