acum 2 ani am cunoscut un baiat pe un site de socializare...am vorbit toate bune si frumoase....partea proasta e ca a inceput sa ma ameninte cum ca ar putea sa imi faca foarte mult rau el fiind politist...are acces la datele mele persoanle stie ce fac pe skype cu cine vb..acum mi.a aflat si nr de telefon..ma ameninta ca daca nu ma dezbrac sa ma vada imi face mult rau...eu am deja o relatie de multi ani....ce ar trebui sa fac. multumesc|
Decat o sesizare la MAI, mai bine faceti o plangere la parchet pentru santaj.
Cateva precizari si sfaturi :
1.Cu toate ca v-a verificat in baza de date nu cunoaste atat de multe lucuri despre dvs pe cat credeti. Mai mult decat o adresa, date din buletin si un nr de telefon nu prea are ce sa afle.
2.Nu va dezbracati in fata lui in mediu online. O sa aveti mai multe batai de cap pe urma daca va inregistreaza si posteaza pe internet de unde greu o sa opriti avalansa distribuirilor.
3.Desi va stie datele, nu poate sti cu cine vorbiti pe skype decat daca a instalat un keylogger si va monitorizeaza calculatorul sau v-a spart contul pe alte cai.
4.Desi pare mai bine de ascuns aceasta fapta a dvs (din perspectiva faptului ca mai aveti o relatie) cel mai bine e sa mergeti sa depuneti o plangere la parchet pentru ca lucrurile se pot inrautati si de obicei victima are cel mai mult de suferit.
Mergeti la un procuror si prezentati absolut toate faptele, fara sa negati nimic sau sa omiteti din pura pudoare. Asemenea persoane nu trebuie sa lucreze in slujba justitiei pentru statul roman.
Later edit: din modul in care ati prezentat fapta, pare a nu fi santaj ci mai mult o amenintare, insa merita verificat.
sunteti sigura ca e politist incadrat in Politia Romana?mi se pare halucinant cazul. Poate ca este ”politist local” sau poate ca nu v- a spus adevarul. Cat despre datele personale, sunteti sigura ca nu cumva chiar dvs i le-ati comunicat?