Buna seara. Va rog sa imi raspundeti si mie la o intrebare. Daca am o poprire, se vireaza prin intermediul firmei la care lucrez suma in contul executorului, mai este normal ca acesta sa imi blocheze conturile bancare? Precizez ca nu este blocat contul de salarii. Va multumesc.
Buna ziua!
Da, este firesc. Doar sumele cu o anumita destinatie nu fac obiectul popririi (de exemplu alocatiile de stat, indemnizatiile pentru copii, ajutoarele pentru îngrijirea copilului bolnav, ajutoarele de maternitate sau deces, bursele de studii acordate de stat etc) iar altele sunt poprite in anumite cote (salariu, pensie). Celelalte disponibilitati pot fi urmarite in tot, pana la concurenta sumei datorate.
Poprire pe cont
AdelinaAde
Buna seara , am o intrebare , am primit o instiintare pt poprire pe conturi a unui debit , intrebarea ar fii urmatoarea : daca pe contul respectiv imi intra ... (vezi toată discuția)
Blocare conturi
razvan22
buna seara
mama are o datorie in valoare de 2000 ron iar acum 6 luni a primit de la un executor judecatoresc poprire pe toate conturile de la toate bancile ea ... (vezi toată discuția)