avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1200 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Camera supraveghere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Camera supraveghere

Locuiesc la parter si doresc sa montez o camera de supraveghere undeva langa geam(deci pe proprietatea mea) pentru a monitoriza masina din parcare. Este vorba despre o camera mica, cu inregistrare pe sd card si nu e nevoie de ditamai firma specializata pentru a o monta, ci o voi face eu insumi.
Intrebare: am nevoie de alte autorizatii, ma pot astepta la reclamatii, amenzi, etc..?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Bolo77 , utilizator 00:31, 7 August 2015
Ideea e ca acea camera sa fie indreptata strict catre propietatea dvs , fara a atinge drepturile tertelor persoane . De ex. , vecinul de la et. 2 vine cu amanta acasa iar sotia lui descopera intamplator asta pe filmarile dvs , vecinul v-ar putea actiona in instanta ca l-ati urmarit intentionat in spatiul public.
Sigur ca da, sotia vecinului cu amanta vine foarte des pe la mine si are prostul obicei de a-mi controla inregistrarile de pe camera. :))

O sa instalez camera in exterior, sub geamul meu, indreptata spre masina din parcare, insa automat va filma si intrarea in scara blocului. Inregistrarile nu le va vedea nimeni, nici macar eu, decat atunci cand voi constata infractiuni sau contraventii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie camere supraveghere apartament bloc Gigi-55 Gigi-55 Stau la bloc la parter, si vreau sa montez camere cu inregistrare, una la geamul din dormitor, si una la usa sa vad cine suna, sau cine forteaza in lipsa mea, ... (vezi toată discuția)
Camere de supraveghere video rada_gaby rada_gaby E legal sa imi pun o camera la curtea mea, sa imi filmeze spatele casei, doar proprietatea mea, nu spre vecini sau spre drumul public, pot sa chem o persoana ... (vezi toată discuția)
Camere de supraveghere în sãlile de clasã? nadia20107 nadia20107 Este legală instalarea camerelor de supraveghere în interiorul sălilor de clasă fără acordul fiecărui cadru didactic? Conducerea școlii motivează ... (vezi toată discuția)