avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Nota justificativa experti externi -si altele
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Nota justificativa experti externi -si altele

Trebuie sa aprobam documentatia pentru un contract de asfaltare si am nevoie de modele de note justificative cum ar fi : nj determinare valoare estimata, nj alegere procedura, nj cooptare experti externi in cadrul comisiei de evaluare, nj criteriu de evaluare si algoritm calcul si nj stabilire cerinte minime de calificare si selectie
Dk ma poate ajuta cineva ,,
multumesc :)
Ultima modificare: Miercuri, 5 August 2015
biankka, utilizator

Alte discuții în legătură

Modele note justificative pentru achizitii publice Andrei112011 Andrei112011 Buna ziua! Am si eu nevoie urgenta de modele ale urmatoarelor documente: - Nota privind determinarea valorii estimative - Nota justificativa privind ... (vezi toată discuția)
Note justificative adibeea adibeea Buna ziua, Acum, de cand, de cand se trimit spre validare de catre ANRMAP si documentatiile de atribuire, inteleg ca sunt foarte multe respingeri, din varii ... (vezi toată discuția)
Modele de documente justificative dave26 dave26 Buna ziua, am nevoie de cateva modele de documente justificative pentru procedura anterioara inceperii achizitiei publice, si anume: a. Nota privind ... (vezi toată discuția)