avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Modele de documente justificative
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Modele de documente justificative

Buna ziua, am nevoie de cateva modele de documente justificative pentru procedura anterioara inceperii achizitiei publice, si anume:
a. Nota privind determinarea valorii estimative
b. Nota justificativa privind alegerea procedurii de atribuire, in cazul in care procedura aplicata a fost alta decat licitatia publica deschisa sau restransa
c.Nota justificativa privind alegerea criteriului de atribuire
d.Nota justificativa privind cerintele de calificare si selectie
e.Nota justificativa privind accelerarea procedurii

Daca cineva ma poate indruma unde gasesc astfel de modele, un link sau modelele pe mp mi-ar fi de foarte mare ajutor. Merci mult
Cel mai recent răspuns: dave26 , utilizator 13:46, 21 Septembrie 2010
Buna,

Ele se regasesc pe CD-ul aferent Manualului Operational pentru Atribuirea Contractelor de Achizitie Publica, vol. II ( anrmap.ro). Emmm .......ceilalti colegi nu ti-au lasat nimic ? #-o
Merci de indrumare, nu am primit nimic inca de la colegi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosarul de achizitie publica ukzspan ukzspan Ce contine un dosar de achizitie publica sau unde este reglementat acest lucru . Multumesc, (vezi toată discuția)
Se poate verifica de catre un ofertant dosarul licitatiei la care a participat si care a fost castigat de o alta societate ? lauraluro lauraluro Buna ziua Ati putea sa imi spuneti o baza legala care sa imi permita sa cer unei autoritati contractante (de exemplu unei primarii ) sa imi arate contractul ... (vezi toată discuția)
Achizitie directa- oug 34/2006 Filip Alexandru Filip Alexandru In art 18 OUG 34/2006 Art. 18 (1)Procedurile de atribuire a contractului de achiziţie publică sunt: a)licitaţia deschisă, respectiv procedura la care ... (vezi toată discuția)