buna!v as ruga sa mi raspundeti la o intrebare!fetita mea a fost supusa la acte sexuale de la varsta de 13 ani de tatal vitreg ,eu ca mama nu am banuit nimic eram maltratata zilnic acum ca fetita a implinit varsta de 18 ani a avut curajul sa mi spuna si sa denunte!el a fost arestat si dupa o luna e acasa in arest la domiciliu,e posibil ca un astfel de om sa fie lasat in libertate?miltumesc anticipat!
In primul rand, masura preventiva a arestului la domiciliu nu presupune ca inculpatul se afla in stare de libertate. In cursul urmăririi penale, arestul la domiciliu poate fi luat pe o durată de cel mult 30 de zile si poate fi prelungit, numai în caz de necesitate, dacă se menţin temeiurile care au determinat luarea măsurii sau au apărut temeiuri noi, fiecare prelungire neputând să depăşească 30 de zile.
Din punctul meu de vedere, masura este nelegala, raportata la dispozitiile C.p.p. care prevad ca aceasta masura nu poate fi dispusă cu privire la inculpatul faţă de care există suspiciunea rezonabilă că a săvârşit o infracţiune asupra unui membru de familie.
Buna dimineata !
Regret cele intamplate fetitei , mai ales cand este vorba de tata biologic sau vitreg
Dupa parerea mea , codul penal este prea bland cu pedofilii .
Pedofili=castrare chimica
Mult succes in ceea ce doriti si trebuie sa faceti , pentru binele acelei fete .