avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... accident atv
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

accident atv

spitalizarea si ingrijirile medicale in urma unei rasturnari cu atv-ul in padure le suport eu sau casa de asigurari?
Cel mai recent răspuns: Laszlo Bicsak , Alte profesii 11:56, 11 August 2015
Casa de asigurari nu acopera cheltuielile medicale generate in urma accidentelor rutiere.
Dar nu a fost accident rutier fiind in padure, pe un drum de pamant. E la fel ca si cand ar fi cazut cu bicicleta. Am fost intrebata la externare daca a fost accident si daca a venit politia. Nu mi s-a spus ca voi avea de plata nici la urgente si nici pe sectie unde a ramas pentru a fi supraveghiat peste noapte. Dupa doua saptamani am primit somatie acasa. E legal? Articolul 313 din L95/2006 se refera la daune aduse altor persoane....ei au trecut articolul in somatie ca si cum s-ar referi la daune aduse propriei persoane.
Ultima modificare: Marți, 11 August 2015
luoana, utilizator
Este corect cererea spitalului.
Deci daca cadem cu bicicleta sau cadem pe scari ne tratam singuri sau platim serviciile medicale. E bine de stiut ca in spital nu te instiinteaza nimeni despre aceasta obligativitate.
Corect, orice boala sau vatamare care nu este cauzat pe cale naturala este suportat de cel care a provacat aceste leziuni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt vinovat de un accident. imi platesc spitalizarea chiar daca sunt asigurat? RaresCo RaresCo Buna ziua, In cazul unui accident rutier al carui vinovat sunt eu, trebuie sa imi platesc cheltuilelile de spitalizare chiar daca sunt ... (vezi toată discuția)
Art 313 l95/2006 Ioanastt Ioanastt Art. 313 din L95/2006 - (1) Persoanele care prin faptele lor aduc daune sănătăţii altei persoane răspund potrivit legii şi au obligaţia să repare ... (vezi toată discuția)
Accident rutier copil minor bojanmelinda bojanmelinda BUNA ZIUA! In data de 27.11.2014 , acum 18 luni copilul meu de 9 ani atunci a iesit din parcul de joaca , fiind neatent a trecut strada , momentul in care a ... (vezi toată discuția)