avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sporuri
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sporuri

Buna ziua .Sant angajat in sistemul bugetar adica in primarie de oras in functie de cond. auto pe perioada nedeterminata functia transport persoane si transport valori.Rugamintea e sa-mi spuneti daca beneficiez de vreun spor in afara de cel de vechime care este inclus in salar .Va multumesc

Alte discuții în legătură

Despre salariul minim adita100a adita100a sunt functionar intr-o primarie si am 800 de lei sal de baza iar cu sporul de vechime de 20 la suta.acum va intreb daca se mareste sal la 850 beneficiez si eu ... (vezi toată discuția)
Spor vechime danciusimona danciusimona Buna ziua. Am si eu o intrebare, sant functionar public intr-o primarie , inspector asistent ultima treapta , am 25 ani vechime, in aceasta functie am 3 ani, ... (vezi toată discuția)
Sporul de vechime ANDREI_oni ANDREI_oni Buna - ziua, Va rog frumos sa imi spuneti daca mai exista sporul de vechime, sau daca este inclus in salariul de baza brut, si in ce lege este prevazuta ... (vezi toată discuția)