avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 818 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Calcul indemnizatie concediu medical fara stagiu dar ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Calcul indemnizatie concediu medical fara stagiu dar angajat si la alt angajtor

Buna ziua,
am urmatoarea situatie pentru care am nevoie de putin ajutor:
O noua angajata care in luna iulie a avut concediu medical . Este angajata cu CIM din 10.06.2015, deci nu intruneste stagiu de cotizare la noul angajator de 22 zile. Pentru acest tip de certificat medical sunt necesare aceste 22 de zile minim de cotizare.
La noul angajator e fara functie de baza , pentru ca in acelasi timp mai are functie de baza la alt angajator ( de 10 ani) .

Intrebarea mea este daca pot calcula idemnizatie pentru acest concediu medical luand in calcul doar cele 15 zile de stagiu (sa pot pune un numar de zile de stagiu care sa completeze cele 22 zile - astfel incat sa nu influenteze baza de calcul adica : venitul brut din luna iunie/ 15 zile stagiu luna iunie) sau indemnizatia medicala va fi 0?
D 112 da eroare in situatia in care are zile de concediu medical si indemnizatia medicala este 0.

Multumesc,

Alte discuții în legătură

Concediu medical neplatit ime.a ime.a Buna ziua. Am un salariat angajat din luna iunie. In luna iulie a avut un concediu medical cu cod indemnizatie 06. Are doar 17 zile lucrate, deci nu are ... (vezi toată discuția)
Concediu medical 01 fara stagiu de cotizare de 1 luna ContSters68307 ContSters68307 Cum se trateaza un concediu medical cod indemnizatie 01, in cazul in care angajatul in cauza nu are o luna intreaga stagiu de cotizare? Din cate stiu el nu se ... (vezi toată discuția)
Beneficiez de somaj dupa cim cu jumate norma si concediu crestere copil? Mira_A Mira_A Buna ziua, Beneficiez de somaj daca am lucrat inainte de a intra in concediu crestere copil cu norma 6 ore timp de cel putin un an? Am fost in concediu ... (vezi toată discuția)