avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Evidenta engros si endetail
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Evidenta engros si endetail

Daca o societate producatoare de bunuri nealimentare vinde fara magazin bunuri engros si ocazional endetail(cu casa de marcat), aceasta este obligata sa organizeze evidenta contabila separata pentru cele 2 activitati, si daca da, precizati va rog baza legala. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Comert cu amanuntul niconica niconica Daca vand unei firme o cantitate mai mare de produse, in conditiile in care in obiectul de activitate am doar comert cu amanuntul am dreptul sa emit chitanta ... (vezi toată discuția)
Contabilitate comert cu ridicata al fructelor si legumelor maritica balan maritica balan va rog frumos ajutati-ma ! am fost solicitata sa tin evidenta contabila la o societate cu ob activitate 4631 , platitor de tva ;a trimestru . concret cum ... (vezi toată discuția)
Vanzare engros si endetail alina1977 alina1977 Tin contabilitatea la o firma care vinde medicamente de uz veterinar en gros. Vor sa vanda din aceeasi gestiune si catre populatie. Pe langa casa de marcat e ... (vezi toată discuția)