avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Postare Facebook
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Postare Facebook

Buna ziua,
Este legala postarea unei fotografii cu mine pe pagina de facebook a politiei locale facute in urma unei razii in parc, eu fiind amendata pentru ca al meu catel a calcat pe spatiul verde? Am crezut ca fotografiaza catelul nu si pe mine, iar acum descopar ca poza mea apare pe pagina lor de facebook.Multumesc.
in mod normal trebuiau sa posteze o poza cu catelul surprins:D

avand in vedere scopul postarii ..acela de a preveni si a da exemplu ( respectiv publicitatea sanctiunii ) cred ca-i normala postarea
da, e facuta in spatiu public.
Inainte de a sanctiona nu era normal mai intai sa informeze posesorii de animale care este continutul legii(verbal sau prin afise ceva) ca nu toata lumea are acces la informatie si nu cunoaste legislatia, ei postand la fotografiile in cauza "ca au avut o acţiune de informare şi sancţionare a persoanelor fizice care permit accesul pe spațiul verde al animalelor de companie"

atunci in spatiul public puteau sa ma si agreseze....au voie chiar orice???
Ultima modificare: Luni, 17 August 2015
Admin, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spațiu privat sau public? Oliverke Oliverke Bună ziua! Elevii din scoala mea au avut pana in acest moment, un grup privat pe facebook (closed group) in care postau glume, caricaturi (meme-uri) despre ... (vezi toată discuția)
Furt de fotografii de pe facebook si distribuire publica  Loredana Puscasu Loredana Puscasu V-as ruga sa ma ajutati intr-o problema si anume cum se poate sanctiona fapta unei persoane care a luat de pe pagina altei persoane niste fotografii in care ... (vezi toată discuția)
Hartuire minor dragalinamihaela dragalinamihaela Am o fata de 17 ani care e agresata pe facebook cu tot felul de mesaje urate si comentarii la fotografii foarte injositoare si nu stiu cum sa intervin.Eu sunt ... (vezi toată discuția)