avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda depasire viteza Austria
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda depasire viteza Austria

Buna ziua

In data de 13.08.2015 am gasit in cutia postala un plic , din Austria de la politie, care continea un proces verbal, cred pt ca este in germana, in care mi se aduce la cunostinta ca in data de 21.06.2015 am de pasit viteza legala cu 13 km/h intr-un sector de drum unde viteza maxima era 80 km/h si pt acest faft trebuie sa achit o amenda contraventionala de 45 euro. Plicul nu l-am primit cu scrisoare recomandata cu confirmare de primire asa cum am vazut pe avocat.net ca trebuie (www.avocatnet.ro/content/art... ?

Multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 August 2015
Mishake, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mishake , utilizator 07:25, 16 August 2015
Daca apreciati necesar ,puteti formula plangere contraventionala impotriva PV,
Multumesc pt raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scrisoare de informare Grace2 Grace2 Buna ziua! Am gasit la cutia postala o Scrisoare de informare din Germania prin care se spune ca intr-o zi din octombrie am depasit viteza admisa (30 km/ h) ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat gimi21 gimi21 salut vreau si eu sa stiu daca depasesc intr un sat pe trecerea de pietoni o masina care incetineste si nu exista nici un pieton cu o viteza de 80 km/ora (vezi toată discuția)
Permis suspendat pe 90 de zile eqtudor eqtudor Buna ziua, Recent am facut un drum Turda - Cluj, dupa Tureni, pe DN60 exista un tronson unde viteza este limitata la 60km/h Bun, imi face organul semn ... (vezi toată discuția)