avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Alcoolemie 1,15 si 0,90
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Alcoolemie 1,15 si 0,90

Buna ziua am si eu o problema ,pe data de 02 08 2015 am avut un accident cu motocicleta .La baza podului peste care urma sa trec erau amplasate vertical niste panouri de fier datorita lucrarilor ce se executau de catre cei dela drumuri si poduri,fiind noapte si nesemnalizate am intrat frontal in iele. Eu m-am ales cu o fractura de rotula si motocicleta avariata fiind dus la spital de catre o ambulanta care circula in spatele meu.Am fost testat cu etilotestul rezultand o alcoolemie de 0,65 in aerul expirat .bausem 3 beri
Dupa analizele din sange 1.15 prima proba si 0.90 a doua Nu am provocat alte avarii sau victime mentionez ca am cazierul curat fiind prima abatere.sunt divortat am doi copii minori carora le platesc pensie alimentara serviciul sar putea sa-l pierd in urma unei urmariri penale .Ce pot face?
Cel mai recent răspuns: lefcencu , utilizator 18:57, 17 August 2015
Va foarte multumesc DOAMNE AJUTA

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare permis ? ku990 ku990 am doua dosare penale ptr conducere fara permis, perioada intre ele fiind de o luna. Acum o zi a sosit si permisul, dobandit in perioada de cercetare, ... (vezi toată discuția)
coducere sub influenta alcoolului-amanare aplicare pedeapsa? andreigabriell andreigabriell pot obtine amanarea aplicarii pedepsei ...conform NCPP art.83 pentru conducerea sub influenta bauturilor alcoolice cu val. 2.05 in sange tinand cont ca este ... (vezi toată discuția)
Amanarea aplicarii pedepsei! Alex2121 Alex2121 Am fost prin la volan cu o alcolemie de 1.15 in sange,la procuror mi sa comunicat ca o sa primesc amanarea aplicarii pedepsei si un an sub supraveghere,vreau ... (vezi toată discuția)