avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Probleme teren primit de la primarie pe adeverinta ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Probleme teren primit de la primarie pe adeverinta unei rude

Buna ziua,

In 1994 eu si mai multi tineri casatoriti cu copii si fara mijloace am primit locuri de casa de la primarie de cam 1200mp in mediul rural. N-am avut adeverinta fond funciar 1991 de la CAP si cei din Primarie au trecut terenul pe adeverinta soacrei care intre timp si-a scos titlu de proprietate. Autorizatia de constructie si certificatul de urbanism au fost eliberate pe numele meu.
Toate bune pana acum 2 ani cand sotia a bagat divort, mi-a facut aceste acte pierdute, sustine sus si tare ca terenul este al parintilor ei iar copiile au disparut din arhivele Primariei ramanand doar cativa martori batrani care nu se stie cat vor mai fi printre noi.
In urma divortului terenul a ramas al soacrei, iar casa subevaluata de mai bine de 3 ori a ramas sotiei urmand ca eu sa primesc o sulta de 3000euro.
Acum nu am unde locui si apreciez orice sfat.
Multumesc anticipat
Petru Lupu

Alte discuții în legătură

Imi mai pot recupera bunurile Dany dany12 Dany dany12 Buna ziua bunica mea are titlu de proprietate din 1995 pe un teren pe acest teren este 2 imobile unul construit de ea cu sotul si unul construit de tatal ... (vezi toată discuția)
Probleme cu un teren in vederea efectuarii cadastrului cu fragmentare Bacria Nicolae Bacria Nicolae Sotia mea si cel de.al doilea sot al mamei sale au mostenit un teren in urma decesului mamei sale.Dupa efectuarea taxei de succesiune i.a revenit sotiei mele ... (vezi toată discuția)
Salutare! vreau sa-mi deschid o mică afacere undeva in mediul ... imsebii1 imsebii1 Salutare! Vreau sa-mi deschid o mică afacere undeva in mediul rural. Am construit locatia, am investit in toate cele necesare(rafturi, casa de marcat, etc) si ... (vezi toată discuția)