avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Salutare! Vreau sa-mi deschid o mică afacere undeva ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Salutare! Vreau sa-mi deschid o mică afacere undeva in mediul ...

Salutare! Vreau sa-mi deschid o mică afacere undeva in mediul rural. Am construit locatia, am investit in toate cele necesare(rafturi, casa de marcat, etc) si am ajuns in punctul autorizarii propriu-zise de catre Primarie/DSP(dat fiind codul caen 4711). Mentionez ca imobilul este construit pe un teren aflat in proprietatea primariei, dat in folosita mie cu titlu gratuit(cei 300m pentru tinerii casatoriti, in caz ca stie cineva pe aici). Cei de la DSP m-au autorizat partial pana mi-au cerut un certificat de urbanism prin care sa fac schimbarea de destinatie a spatiului din locuinta in spatiu comercial - doar la parter, la etaj ramanand locuinta). Am solicitat primariei eliberarea documentelui, dar functionara refuza sa-mi elibereze actul. Este legal ceea ce face? A mai trecut cineva printr-o situatie similara? Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Explicatie cf batzik batzik Pentru a imi autoriza activitatea la o noua locatie, am cerut un extras CF pentru informare. In acesta scrie: [...] Date referitoare la constructii: Nr. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, la parterul blocului de locuinte unde am domiciliul, ... CJohn CJohn Buna ziua, La parterul blocului de locuinte unde am domiciliul, intr-un spatiu comercial prevazut cu aceasta destinatie din constructie, s-a deschis o ... (vezi toată discuția)
Dovada detinere folosinta teren aferent balconului Daria8 Daria8 Buna dimineata. Vreau sa cumpar cu un credit ipotecar un apartament situat la parterul unui bloc. Acest apartament are construit, cu toate actele si ... (vezi toată discuția)