avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Copil major, fugit de acasa cu bani si bunuri
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Copil major, fugit de acasa cu bani si bunuri

Am crescut un copil , cu acordul parintilor de la varsta de 9 ani (nu este infiata) . In martie a implinit 18 ani si azi cand ne-am trezit am avut surpriza sa nu o mai gasim in camera ei , plecand cu bunuri si bani din casa . Cum sa procedam deoarece nici nu am vrea sa-i facem rau , sa-i compromitem viitorul dar nici nu as vrea sa las lucrurile asa.
Mentionez ca mai are un an de liceu, nu putem lua legatura cu ea deorece telefonul este inchis sau si-a schimbat numarul .
Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: catalinm75 , utilizator 08:36, 22 August 2015
Singura varianta ar fi sa o gastiti fara interventia politiei.
Daca faceti plangere penala va avea probleme in viitor in functie de ceea ce ar urma sa faca in viata...

Daca va fi femeie de serviciu nu va avea probleme.
Va multumesc pentru sfaturi , incercam sa o gasim sper ca vom reusi .
Incercati sa intelegeti de ce a plecat.

Va spun ca un copil nu pleaca de-acasa, asa, absolut din nimic. Si eu, la viata mea, am fugit de-acasa de trei ori. De fiecare data am avut un motiv intemeiat.

Problema de baza este la dvs! Fuga ei, cu bani si bunuri, telefonul inchis, dovedeste un singur lucru: ea a organizat aceasta evadare in cele mai mici detalii.

E limpede ca e ceva, la dvs, care nu-i convine absolut deloc. Vorba 'ceea, nimeni nu fuge de bine.

Nu va judec , nu va condamn, dar eu, unul, care, repet, am fugit de-acasa de trei ori in adolescenta, caut sa inteleg ce s-a intamplat. Si, pentru ca inteleg, imi dau seama ca fuga ei este un efect si nu o cauza!
Poate a fost ademenita si ajunge la produs.
E posibil sa fi fost ademenita si sa ajunga la produs.

Dar, revin, nimeni nu pleaca de la bine! Daca mediul familial e ok, ofera suportul moral, psihologic firesc pentru un copil, atunci acesta refuza orice ademenire. Educatia si locul pe care il iubeste il face sa ramana pe loc....

Problema e in casa respectiva! Clar!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copil problema desperadoxyz desperadoxyz Va salut! M-as bucura daca ma-ti putea ajuta cu o problema. Este vorba de un copil minor de 15 ani care fuge noaptea din casa, nu vrea sa mearga la scoala, se ... (vezi toată discuția)
Doresc sa plec de acasa diana1401 diana1401 Buna seara! Numele meu este Diana si am 17 ani impliniti in iunie 2014. Voi incepe prin a va spune despre ce este vorba, apoi voi pune intrebarile de ... (vezi toată discuția)
Nelamurire - relatie adolescenta cu major mponta73 mponta73 Buna ziua. Sunt mama unei adolescente de 16 ani care si a inceput viata sexuala la varsta de 15 ani si 2 luni cu un baiat de 19 ani.Acest baiat a reusit sa o ... (vezi toată discuția)