avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Deschidere afacere (frizerie)
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Deschidere afacere (frizerie)

Buna ziua. Ma numesc Alexandru Manolache, am varsta de 20 de ani si sunt somer. As dori sa imi deschid prorpia afacere, dar am nevoie de un mic ajutor . Doresc sa imi deschid o frizerie ( afacere de familie ) . Am inteles ca daca imi deschid o firma PFA, as putea sa apelez la Fondurile Europene, pentru un sprijin, dar imi trebuie FIRMA, si un spatiu unde nu prea sunt. Daca am si acest spatiu unde nu prea sunt frizerii, am mai multe sanse sa mi se acorde acest proiect? Va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti exact ceea ce trebuie sa fac pentu a deschide aceasta frizerie prin intermediul fondurilor europene.

O zi buna !

Alte discuții în legătură

Fonduri nerambursabile crestere albine kta87 kta87 Buna, as vrea sa accesez fonduri Europene pentru cresterea albinelor si productie de miere. CE fac cum incep? Trebuie sa infiintez un PFA sau un I.I. mentionez ... (vezi toată discuția)
Accesarea fondurilor europene costy68 costy68 As fi interesat va rog daca cineva mi-ar putea indruma pasi; accesarea fondurilor europene nerambursabile pt mediul rural ;sotia are pfa ,frizerie cuafor , de ... (vezi toată discuția)
Infiintare societate cu fonduri nerambursabile-debutant gargamella gargamella buna ziua As vrea sa aflu cateva informatii in legatura cu aceste fonduri nerambursabile.. vreau sa fac o societate cu aceste fonduri pentru a dezvolta o ... (vezi toată discuția)