avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Accesarea fondurilor europene
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Accesarea fondurilor europene

As fi interesat va rog daca cineva mi-ar putea indruma pasi; accesarea fondurilor europene nerambursabile pt mediul rural ;sotia are pfa ,frizerie cuafor , de 7 ani functioneaza intrun spatiu proprietate personala de cca .40m... Acum noi am dori sa ne extindem... O sala de cosmetica,masaj manichiura,chiar si solar,, asta presupune constructia si utilarea acestor incaperi,,, varta ei 39 de ani,am inteles ca si asta conteaza,,bani de care ar fi nevoie ar fi sa zicem 30 000 euro ...va rog frumos daca cineva ne poate indruma. Multumesc .
Ultima modificare: Marți, 6 Mai 2014
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 12:34, 14 Mai 2014
Din 24 aprilie a fost posibila inscrierea in programul national comert. Acesta sesiune s-a incheiat pe 3 mai.
In continuare va trebui sa aveti un proiect de extindere a spatiului cu toate aprobarile necesare.
Programul pentru zona rurala, fosta masura 312, va aparea probabil pe la sfarsitul verii sau in toamna si de aceea trebuie sa fiti pregatit. Aceasta nu impune o limita de varsta. limita de varsta.
Toate noutatile le puteti urmari pe site apdrp.ro
Buna ziua tuturor! A-si avea si eu o intrebare aici, daca poate sa-mi raspunda cineva. A-si vrea sa infiintez o mica firma de transport marfuri pt ca lucrez in acest domeniu si am ceva experienta. Spuneti-mi va rog daca este posibil asa ceva, daca in acest domeniu se acorda astfel de fonduri europene nerambursabile sau cu cofinantare sau ......altfel ! Va multumesc !
Momentan nu sunt linii de finantare deschise.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene pentru studenti corsalex corsalex Buna seara, Am 21 ani, sunt student in anul 2 la Inginerie Mecanica si Electrica si as vrea sa stiu daca as putea obtine fonduri europene nerambursabile si ... (vezi toată discuția)
Obtinere fonduri europene nerambursabile constantin29 constantin29 Buna ziua,as dori sa incep o afacere la tara,prin fonduri europene nerambursabile,si am cateva nelamuriri. Exista vreo posibilitate de a primi fondurile ... (vezi toată discuția)
Detin 20 de ari de teren pot sa obtin fonduri europene in urmatorea situatie? inchiriez2012 inchiriez2012 mentionez ca detin 20 de ari care sunt langa un sat care este considerat cartier facand parte dintr-un oras si as dori sa stiu daca pot obtine fonduri europe ... (vezi toată discuția)