As fi interesat va rog daca cineva mi-ar putea indruma pasi; accesarea fondurilor europene nerambursabile pt mediul rural ;sotia are pfa ,frizerie cuafor , de 7 ani functioneaza intrun spatiu proprietate personala de cca .40m... Acum noi am dori sa ne extindem... O sala de cosmetica,masaj manichiura,chiar si solar,, asta presupune constructia si utilarea acestor incaperi,,, varta ei 39 de ani,am inteles ca si asta conteaza,,bani de care ar fi nevoie ar fi sa zicem 30 000 euro ...va rog frumos daca cineva ne poate indruma. Multumesc .
Din 24 aprilie a fost posibila inscrierea in programul national comert. Acesta sesiune s-a incheiat pe 3 mai.
In continuare va trebui sa aveti un proiect de extindere a spatiului cu toate aprobarile necesare.
Programul pentru zona rurala, fosta masura 312, va aparea probabil pe la sfarsitul verii sau in toamna si de aceea trebuie sa fiti pregatit. Aceasta nu impune o limita de varsta. limita de varsta.
Toate noutatile le puteti urmari pe site apdrp.ro
Buna ziua tuturor! A-si avea si eu o intrebare aici, daca poate sa-mi raspunda cineva. A-si vrea sa infiintez o mica firma de transport marfuri pt ca lucrez in acest domeniu si am ceva experienta. Spuneti-mi va rog daca este posibil asa ceva, daca in acest domeniu se acorda astfel de fonduri europene nerambursabile sau cu cofinantare sau ......altfel ! Va multumesc !