Buna ziua,as dori sa incep o afacere la tara,prin fonduri europene nerambursabile,si am cateva nelamuriri.
Exista vreo posibilitate de a primi fondurile inainte?.Nu am banii necesari de a incepe investitia.
Ce idei de afaceri imi puteti da,eu as dori sa imi fac un solar/sera,dar sunt deschis si la alte idei de afaceri daca pot lua banii inainte si sa pot demara afacerea.
Astept raspunsuri,poate ma puteti ajuta cu o idee,un sfat ceva!! Va multumesc anticipat!!
Buna Ziua.
Exista mai multe varinate pentru a accesa fondurile europene pentru dumneavoastra.
Am dori sa ne transmiteti mai multe detalii (zona unde are loc investitia, valoarea investitiei etc.)
O zi buna si spor in activitatea dumneavoastra.
Buna ziua...zona unde as dori este in Buzau. la 7 km de oras.
Valoare investitiei ar fi de 3000 euro.
Exista o valoare minima/maxima?
Doresc sa fac un solar/doua de legume.
Buna ziua
DA, exista masura 6.2 pentru infiintare afaceri nonagricole mediul rural care acorda finantare nerambursabila 100%, pana la 70.000 euro. Din pacate se pare ca sesiunile deschise pe aceasta masura in 2015, 2016, 2017 au epuizat bugetul alocat, din informatiile MADR.
In schimb va fi activ si in acest an programul Start up Nation, cu finantare 100% pana la 200.000 ron.
Afacere
Amon Ra
As vrea sa deschid un patinoar artificial functional pe tot parcursul anului , in afara orasului Timisoara.Exista finantare nerambursabila pt proiect si de ... (vezi toată discuția)