avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Detin 20 de ari de teren pot sa obtin fonduri europene ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Detin 20 de ari de teren pot sa obtin fonduri europene in urmatorea situatie?

mentionez ca detin 20 de ari care sunt langa un sat care este considerat cartier facand parte dintr-un oras si as dori sa stiu daca pot obtine fonduri europe nerambursabile pentru cultivarea de flori ( cultura de flori- camp cu coeficent de 14,828UDE) sau trandafiri...daca ma incadrez datorita pozitii terenului si ce masuri as putea aplica?
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 06:54, 3 Iunie 2013
Din pacate nu va puteti incadra daca pamantul respectiv nu este localizat in rural si trebuie sa stiti ca fondurile sunt epuizate pentru aceasta sesiune. Daca in schimb va constituiti ca firma cu activitate de comercializare a florilor, puteti obtine fonduri nerambursabile prin programul de comert.
Si ca firma la ce anume program va referiti cu fonduri nerambursabile? la 10.000Euro ca tineri intreprinzatori?sau la alt program?
La programul START si Programul de dezvoltare si modernizare a activitatilor de comercializare a produselor si serviciilor de piata . Prin aceste programe puteti obtine un maxim de 100. 000 lei,respectiv 80.000 lei dar trebuie sa aveti si dvs cofinantarea de 30% respectiv 20 %.
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma si fonduri pentru dezvoltare tothy tothy Buna ziua! Am 20 de ani si as dorii sa infiintez o firma cu sere de flori. Am un teren de cca. 20mp la tara. Ce am de urmat pentru a infiinta firma? Eventual ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene nerambursabile vasi49 vasi49 O pizzerie poate accesa astfel de fonduri???multumesc anticipat pentru raspuns. (vezi toată discuția)
Fonduri guvernamentale sau europene dragv dragv Am un SRL-D - Cabinet stomatologic situat in mediul urban, am 32 ani si as vrea sa stiu daca pot accesa fonduri guvernamentale sau europene nerambursabile, ... (vezi toată discuția)