avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 299 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Avansare in functie sau retrogradare?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Avansare in functie sau retrogradare?

Lucrez in administratie publica locala si saptamina trecuta am cerut sa fiu avansat in functie si trecerea pe o treapta superioara de salarizare.Detin functia de inspector de specialitate gradul II,gradatia 4,clasa de salarizare 34,coeficient de ierarhizare 2,26 (studii superioare de lunga durata).
Dupa ce s-a discutat despre avansarea in functie si trecerea pe alta treapta de salarizare a mea si a altui coleg precum si modul cum vom fi textati si examenul pe care il vom da,seful institutiei a revenit si a spus ca nu are nevoie de personal cu studii superioare pentru postul(atributiile)pe care le indeplinesc prin cumul de functii si anume-(agent agricol,arhivar,responsabil cu arhiva,statistician,inginer agronom care pastreaza legatura pentru consultatii de specialitate cu cetatenii si APIA,colaborez cu OCPI si cu inginerul cadastrist pentru intocmirea fiselor premergatoare titlurilor de proprietate,indeplinesc orice functie din domeniul agricol pe plan local).Intrebarea mea este urmatoarea:
-daca nu se poate sa fiu avansat in functie si trecut pe alta treapta de salarizare,cum anume de ma poate retrograda direct pe functia de agent agricol (studii gimnaziale),s-au aceasta afirmatie este doar o amenintare?

Alte discuții în legătură

Salarizare in administratie grig1968 grig1968 In luna august 2015 intrebam pe forum ,ce salariu trebuie sa aiba un inspector de specialitate in administratia publica locala si cum este produra de a fi ... (vezi toată discuția)
Legea salarizarii unice a functionarilor publici cristina30 cristina30 Buna seara, As dori sa va consult intr-o problema referitoare la salariile functionarilor publici. La inceputul anului acesta am fost promovat de pe functia ... (vezi toată discuția)
Legea salarizarii unice a functionarilor publici cristina30 cristina30 Buna ziua, As dori sa va consult intr-o problema referitoare la salariile functionarilor publici. La inceputul anului acesta am fost promovat de pe functia ... (vezi toată discuția)