Daca in decurs de 2-3 luni mi s-a intocmit proces verbal de contraventie de catre controlorii RATB pentru ca de 2 ori nu am observat din cauza caldurii infernale din tramvai ce scrie pe display validator, deci calatoria nu a fost validata si in alte doua situatii era deja control in tramvai cand am urcat si deci oricum nu puteam valida, dar controlorii mi-au facut control si mi-au intocmit proces verbal pentru nevalidare card! Cum pot proceda in cele doua situatii de mai sus, in care nu neaparat din vina mea cardul nu a fost validat! Multumesc si astept un raspuns!
Formulati contestatie la procesele verbale de contraventie respective si prin probatoriul ce urmeaza sa-l administrati in instanta incercati sa dovediti motivele care v-au facut sa nu validati abonamentul.
Anulare amenda ratb
Ktulu7
Buna ziua.
In data de 21.08.2014 am calatorit cu RATB de 4 ori ( cu tramvaiul 46 pe ruta Republica - Gara de Nord dus – intors, cu autobuzul 101 si ... (vezi toată discuția)
Amenda ratb
Magdalena 076
Ce se pote face in cazul meu..azi aveam programare la spital Elias la ora 7 30,la ora 07 am luat tranvaiul fiind fff aglumerat la a doua usa am urcat pe partea ... (vezi toată discuția)