avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Evaluare - munca de contabil
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Evaluare - munca de contabil

Buna ziua, va rog frumos daca s-ar putea o lamurire cum se zice "de la oameni mai in varsta" intr-o situatie de remunerare a muncii de contabil .
Situatia se prezinta astfel :avem o intreprindere individuala deci partida simpla, activitate principala comert cu amanuntul si alta activitate la un punct de lucru pizerie-restaurant.Angajati ca personal vreo 12, facturi de intrare cam 200-230 pe luna care se opereaza in saga valoric 9% si 24% (nir se face in alt program de gestiune operat de alta persoana decat contabilul) facturi de ch si consumabile, investitii....altele cam 40-50 pe luna cu nir in saga de contabil, rapoarte de vanzari 30-40 pe luna (2 case de marcat)cu cele 2 cote de tva, Pentru cealata activitate de productie facturi materie prima ,marfa si alte cheltuieli cam 25-30 pe luna , vanzare 17-18 rapoarte pe luna cu 20-25 produse de marfa si productie restaurant 29 -30 produse zilnic , Activitatea de restaurant este facuta pe saga de contabil .Declaratii 112.300.394 se fac la luna si bineinteles faimosul Registru de incasari si plati se tine la mana "ca asa trebuie "Noroc ca de anul acesta nu se mai fac fisele de ch .Sunt licentiata in contabilitate si informatica de gestiune si lucrez contabilitate si pe alte domenii la sc-uri , cativa ani de experienta s-au adunat si tot nu-mi dau seama care ar fi pretul corect pentru munca depusa pt cele de mai sus .Din timpul meu pleaca minim 7-8 zile de 8 ore si chiar mai mult ,va rog frumos dati-mi o idee cat ar valora aceasta munca .....poate ma luminez si eu .....Va multumesc anticipat tuturor pentru timpul dv de-a raspunde :)

Alte discuții în legătură

Procedura inregistrare productie imike imike Am o intreprindere, producator de imitatii de bijuterii. Emit nota de receptie (pt.achizitii de materii prime) cu pretul de achizitie, dupa aceea fac bon de ... (vezi toată discuția)
Monografie bar - restaurant AncaUrda AncaUrda Care este monografia contabila si documentele primare pentru o unitate de alimentatie publica Bar – Restaurant care isi organizeaza evidenta stocurilor ... (vezi toată discuția)
Contabilitate restaurant daiella87 daiella87 Buna ziua, am o intrebare,imi cer scuze daca va deranjez as avea nevoie de parerea dumneavoastra daca se poate.La un cod caen de 5620 restaurante si baruri , ... (vezi toată discuția)