avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contabilitate restaurant
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contabilitate restaurant

Buna ziua, am o intrebare,imi cer scuze daca va deranjez as avea nevoie de parerea dumneavoastra daca se poate.La un cod caen de 5620 restaurante si baruri , metoda contabila folosita este cea global-valorica, se tin fise de magazie, retetare,rapoarte de gestiune pe gestiuni separate insa receptia se face la produsele cumparate cu adaos si cam atata. Nu exista rapoarte de productie, bonuri de consum se receptioneaza cu vanzare si scaderea din gestiune se face prin metoda k...este corect?

Alte discuții în legătură

Organizarea contabilitatii unui restaurant bolba alina bolba alina Inregistrarea marfii cu adaos la bar ma deruteaza foarte tare. Daca de exemplu, se cumpara sticle de coca cola la 250 ml, care se vand ca atare cu 5 lei / ... (vezi toată discuția)
Gestiune en-gros adrianabresug adrianabresug buna ziua ,va rog sa imi spuneti daca e corect tinuta evidenta la o gestiune tinuta la pret furnizor . receptie la pret furnizor 371=401-1000 lei vanzare ... (vezi toată discuția)
Comert cu amanuntul Clara_Sapun Clara_Sapun am o societate care urmeaza sa vanda produse alimentare (mici, bere, frigarui, piept de pui, aripi pui etc.. la targuri mai preciz zilele orasului) Pana acuma ... (vezi toată discuția)