avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general comert cu amanuntul
Discuție deschisă în Contabilitate în general

comert cu amanuntul

am o societate care urmeaza sa vanda produse alimentare (mici, bere, frigarui, piept de pui, aripi pui etc.. la targuri mai preciz zilele orasului)
Pana acuma societatea are vanzare de produse nealimentare gestiune cantitativ valorica inventarierea 1 data pe an. Nu stiu cum trebuie sa deschid gestiunile pentru activitatea de produse alimentare. Se face productie pentru carnea prajita sau se poate incarca gestiunea global valoric si descarcarea pe bonurile de la casa de marcat. Pot#-o tine evidenta pe doua tipuri de gestiuni si cantitativ valoric si global valoric?#-o
Cel mai recent răspuns: floare de gheata , utilizator 16:38, 5 August 2010
Mergeti global valoric! Faceti intrare de marfa cu adaosul pe care il stabiliti! Intocmiti retete pe produsele preparate, mici, frigarui, piept pui gratar, ... apoi va descarcati pe casa de marcat valoric ( treceti preparatele pe casa de marcat) !
La un control nimeni nu sta sa va faca desfasurator la mici cu cata carne a intrat! Va va face inventar valoric! V-a trebui sa picati pe soldul de pe raportul de gestiune ! Este cea mai practicata metoda din ziua de azi!
O zi buna !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Monografie bar - restaurant AncaUrda AncaUrda Care este monografia contabila si documentele primare pentru o unitate de alimentatie publica Bar – Restaurant care isi organizeaza evidenta stocurilor ... (vezi toată discuția)
Descarcare gestiune cu amanuntul giuglea giuglea La un magazin de piese pot face descarcarea de gestiune cantitativ valorica cu 378,4428 deoarece programul este legat la casa de marcat si odata cu vanzarea ... (vezi toată discuția)
Autorizatie thekat thekat Buna ziua, As dori sa deschid o terasa unde, pe langa vanzarea bauturilor alcoolice sa comercializez si produse la gratar (mici, cotlete,piept de pui), salate ... (vezi toată discuția)