am o societate care urmeaza sa vanda produse alimentare (mici, bere, frigarui, piept de pui, aripi pui etc.. la targuri mai preciz zilele orasului)
Pana acuma societatea are vanzare de produse nealimentare gestiune cantitativ valorica inventarierea 1 data pe an. Nu stiu cum trebuie sa deschid gestiunile pentru activitatea de produse alimentare. Se face productie pentru carnea prajita sau se poate incarca gestiunea global valoric si descarcarea pe bonurile de la casa de marcat. Pot#-o tine evidenta pe doua tipuri de gestiuni si cantitativ valoric si global valoric?#-o
Mergeti global valoric! Faceti intrare de marfa cu adaosul pe care il stabiliti! Intocmiti retete pe produsele preparate, mici, frigarui, piept pui gratar, ... apoi va descarcati pe casa de marcat valoric ( treceti preparatele pe casa de marcat) !
La un control nimeni nu sta sa va faca desfasurator la mici cu cata carne a intrat! Va va face inventar valoric! V-a trebui sa picati pe soldul de pe raportul de gestiune ! Este cea mai practicata metoda din ziua de azi!
O zi buna !
Autorizatie
thekat
Buna ziua,
As dori sa deschid o terasa unde, pe langa vanzarea bauturilor alcoolice sa comercializez si produse la gratar (mici, cotlete,piept de pui), salate ... (vezi toată discuția)