avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale autorizatie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

autorizatie

Buna ziua,
As dori sa deschid o terasa unde, pe langa vanzarea bauturilor alcoolice sa comercializez si produse la gratar (mici, cotlete,piept de pui), salate de sezon (r auosii, muraturi) si cartofi prajiti (congelati). E nevoie sa am o bucatarie utilata profesional pentru asa ceva, sau pot obtine o autorizatie fara a avea asa ceva?
Ce lege reglementeaza aceasta activitate? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 02:07, 11 August 2011
Nu va autorizeaza Sanepidul...terasa fara bucatarie? Unde doriti Dvs. sa pregatiti preparatele care se vor servi la terasa? Si nu numai bucatarie...eventual si un grup sanitar. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie fabricare conserve acasa roxanandrei roxanandrei Buna ziua, Fac muraturi, salate pentru iarna si dulceturi. Materia prima o iau din piata. As vrea sa stiu ce acte am nevoie si cum le pot obtine, pentru a ... (vezi toată discuția)
Cod caen 5610 sau 5630???????? lore_leyy lore_leyy Buna seara! Am o mare problema ............ Firma F are ca domeniu de actitate ,activitati ce se incadreaza la cod CAEN 5610-restaurante.....mai precis este ... (vezi toată discuția)
Ce va place sa gatiti? hanselline hanselline Ce gatesc azi? Ce e prin frigider sau fac piata? Toti din familia mea au aceleasi gusturi? Cum ii impac? Azi facut varza calita cu carnati si macrou cu ... (vezi toată discuția)