avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 349 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Autorizatie fabricare conserve acasa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Autorizatie fabricare conserve acasa

Buna ziua,

Fac muraturi, salate pentru iarna si dulceturi. Materia prima o iau din piata. As vrea sa stiu ce acte am nevoie si cum le pot obtine, pentru a le putea vinde in magazine. Pregatire salatelor se face in bucataria din apartamentul meu.

Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: ContSters44758 , utilizator 11:09, 14 Iulie 2012
In bucataria proprie de apartament aveti posibilitatea sa pregatiti mancaruri, preparate cel mult pentru familia DVs., NU SI PENTRU COMERCIALIZARE.
Asa ca va trebui sa aveti un spatiu amenajat conform standardelor impuse de autoritatea sanitara (Directia de Sanatate Publica - Sanepid pe numele de fata), respectiv de Directia pt. Siguranta Alimntelor, Directia Sanitar-Veterinara. Apeland la prima autoritate amintita mai sus, veti primi toate informatiile necesare.
Apoi, va trebui sa va alegeti forma juridica (= tipul de firma) pentru a putea legal functiona. Cel mai simplu ar fi sa va inregistrati ca PFA sau intreprindere individuala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie thekat thekat Buna ziua, As dori sa deschid o terasa unde, pe langa vanzarea bauturilor alcoolice sa comercializez si produse la gratar (mici, cotlete,piept de pui), salate ... (vezi toată discuția)
Pfa sau atestat de producator + carnet de comercializare? iignat iignat Buna ziua! Am mare nevoie de ajutorul vostru In primavara aceasta as vrea sa deschid o mica afacere, o gradina de legume crescute eco ( fara certificat ... (vezi toată discuția)
Obtinere autorizatie functionare spatiu comercial parter bloc x_vio_fr x_vio_fr Buna ziua , In anul 1997 am infiintat o asociatie familiala intr-un spatiu autorizat , din apartamentul nostru de la parter. Dosarele cu autorizatia de ... (vezi toată discuția)