avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Inregistrare in scopuri de TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Inregistrare in scopuri de TVA



Buna ziua,am infiintat o firma,un SRL-D,maine urmeaza sa ridic actele de la ONRC.As dori sa inregistrez firma ca platitoare de TVA,dar nu stiu exact ce declaratie trebuie sa completez:088 sau 098 ,daca firma este nou infiintata?In ce conditii se depune 088 si in ce conditii se depune 098?...la ANAF am intrebat si o tot dau cu 088
Mi se pare inutila 088 in conditiile in care nici nu am inceput activitatea Mentionez ca am optat pt platitor de tva deoarece as vrea sa desfasor activitate si in spatiul comunitar,iar fara a avea aceasta calitate este imposibil

Alte discuții în legătură

Declaratia 088- introducere asociat nou vandekamp vandekamp Declaratia 088 va trebui depusa daca se introduce un nou asociat prin marire de capital social? Pe siteul ANAF scrie ca ar trebui sa depunem doar in caz de ... (vezi toată discuția)
Calitatea de comerciant Cristina Vasile Cristina Vasile Buna seara, O firma inmatriculata la Reg. Com. cu cod caen principal 4791 - Comert prin internet sau prin casele de comenzi are calitatea de ... (vezi toată discuția)
Inregistrare in scopuri de tva autohut autohut Buna ziua Am infiintat acum o saptamana un SRL cu 3 asociati si 3 administratori. Am optat sa fim platitori de TVA si sediul social este fara activitate. ... (vezi toată discuția)