avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Suspendarea indemnizatiei de crestere copil datorita ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Suspendarea indemnizatiei de crestere copil datorita obtinerii de venituri

buna seara, sotul meu are pfa cu norma fixa, asta inseamna ca obtine venituri, peste cei 3000lei mentionati in lege 111/2010 . intrebarea mea este daca eu, care voi intra in concediu de crestere copil, beneficiez de indemnizatia de crestere copil sau mi se suspenda, pentru ca sotul obtine venituri? mentionez ca a mai mult de un an vechime unde lucrez angajata.
astept raspunsul vostru,merci
Ultima modificare: Miercuri, 19 August 2015
auracojocaru, utilizator
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:58, 20 August 2015
Nu are nicio legatura cu dvs , faptul ca sotul realizeaza venituri si dvs sunteti in CCC.
1. Prevederea din OUG 111/2010 se refera la faptul ca persoana care se afla in concediu crestere copil (CCC) poate cumula indemnizatia cu venituri salariale in cuantum de 3.000 lei pe an calendaristic.

2. In timp ce dvs. sunteti in CCC sotul poate sa aiba orie fel de venituri, fara limita de suma, este problema lui si nu are legatura cu indemnizatia pentru CCC incasata de dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil penesmaria penesmaria Buna ziua! Spuneti- mi, va rog, cum sa procedez in urmatoarea speta? In februarie 2015 am nascut gemeni. Mentionez ca am lucrat si beneficiez de ICC. In anul ... (vezi toată discuția)
Poti avea venituri in concediu crestere copil? Mariaromania Mariaromania Este adevarat ca acum poti avea venituri in timpul concediului crestere copil? Orice fel de venituri in limita a 3000lei/an? (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere si ingrijire copil comangheorghe comangheorghe as dori sa stiu daca sotia mea (angajata de 2 ani) beneficiaza de indemnizatie de crestere si ingrijire copil pana la 2 ani avand in vedere ca are si un PFA ... (vezi toată discuția)