avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1186 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Chirie casa ANL
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Chirie casa ANL

Buna ziua , am si eu o intrebare care ma macina de ceva timp si anume:
Eu sunt casatorit de 2 ani si am un copil de 1 an si jumatate, sotia este gravida si urmeaza sa nasca din nou prin noiembrie decembrie,Eu sunt singurul angajat (pana la data de 12/03/2016 sunt in concediu crestere copil)Am varsta de 28 ani si sotia 20,
Dat fiind faptul ca noi locuim acasa la socrii mei in o garsoniera de 47 mp impreuna cu alte 5 persoane, in sectorul 4.eu neavand mutatie la aceasta adresa ci in sectorul 2,in conditiile date pot depune o cerere pentru o locuinta cu chirie la stat in sectorul 4? ce acte sunt necesare ? Singurul nostru venit este in valoare de 800 lei cel din CCC si nu ne putem permite o chirie particulara. Va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Soția are dreptul la casa ? bogdan benyy bogdan benyy Bună ziua am o întrebare, care ma macină de ceva timp.Sunt căsătorit de circa 2 ani și avem împreună un minunat băiețel de 1an și 8 luni.Soția a ... (vezi toată discuția)
Bani chirie militar mari32 mari32 Buna ziua. Sotul meu este militar si de la serviciu conforn HG1867 din 2005 i s-a spus ca nu poate beneficia de bani de chirie deoarece eu am in proprietate o ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere a copilului Timea Bara Timea Bara Buna! Sunt o mamica care in noiembrie ca avea doi ani de cand a nascut. Sunt din nou gravida,sarcina avand aproape doua luni . Frirma la care am lucrat inainte ... (vezi toată discuția)