avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Incasare avans pentru intocmire documente registru
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Incasare avans pentru intocmire documente registru

Buna ziua,

Care este metoda legala din punct de vedere contabil pentru incasarea unui avans la o microintreprindere care se ocupa cu intocmirea documentatiilor pentru registru comertului. Prin ce document contabil se poate incasa suma, ulterior, la terminarea procedurilor eliberandu-se factura pe societate. Iar in aceasta situatie ce se elibereaza, bon fiscal sau chitanta?
Va multumesc !

Alte discuții în legătură

Emitere bon fiscal sau facturare Diana-M Diana-M Buna ziua, La o microintreprindere care are ca si domeniu de activitate infiintare de societati, pregatire documentatie pentru Registru Comertului care este ... (vezi toată discuția)
Documente casierie dorel13 dorel13 Am nevoie sa ma ajutati in urmatoarea problema: Cand se ridica bani din casierie pt. a efectua o cheltuiala se intocmeste o Dispozitie de PLATA(sa zicem ca iau ... (vezi toată discuția)
Urmează să îmi deschid un srl și aș dori să mă lămuresc în privința anumitor lucruri. vă rog să mă ajutați rrobert rrobert Urmeaza sa imi deschid un SRL si as dorii sa ma lamuresc cu anumite lucruri. Stiu ca trebuie sa colaborez cu un contabil, ceea ce voi face dupa ce ma voi ... (vezi toată discuția)