avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sumele de bani obtinute ca drepturi prin hot.jud. din ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sumele de bani obtinute ca drepturi prin hot.jud. din invatamant intra in masa succesorala?

Sumele din hotararile judecatoresti din invatamant, ca drepturi deja castigate in viata de catre defunct, intra in masa succesorala? Am o matusa careia asa i se spune de catre contabila liceului unde a activat sotul. Poate actiona liceul in judecata si cere plata sumei cu dobanda?

Alte discuții în legătură

Sot mostenitor tmariuscop tmariuscop Am o matusa careia i-a murit sotul. Trebuie facuta masa succesorala? La masa succesorala, daca trebuie facuta, cine poate veni daca aceasta si nici sotul nu au ... (vezi toată discuția)
Sora mamei, fără descendenți, a murit cu o săptămână înaintea soțului ei, care are două fete. cum se împarte moștenirea mătușii mele? kalamatianos28 kalamatianos28 Buns ziua, Matusa mea a avut un apartament cumparat inainte de casatorie.S-a casatorit,iar sotul are 2 fete din alta casatorie.Din pacate matusa a murit,iar ... (vezi toată discuția)
Succesiune;pensie alimentara ContSters7705 ContSters7705 -Care sunt drepturile succesorale ale copiilor (in cazul unui imobil) in situatia in care parintele natural a decedat ? Sotul ramas in viata, a avut un mariaj ... (vezi toată discuția)