avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Monografie fonduri nerambursale-inregistrare CP, CR si ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Monografie fonduri nerambursale-inregistrare CP, CR si monografii SES-uri

m-ar interesa o monografie contabila pt inregistrare a unui proiect POSDRU/173/6.1 finantat UE in contabilitatea liderului de parteneriat si a partenerului( contributia proprie este2% iar 98% din fonduri europene din FSE si BN). Inregistrez val totala a proiectului sau pe masura depunerii cererilor de plata si/sau cererilor de rambursare si cand anume in mom depunerii sau incasarii lor?.De asemenea m-ar interesa si inregistrarile pe care le fac SES-urile infiintate de catre partener sau lider, SES-ri care depun cereri de subventii la partener sau lider si care prin acordul de finantare beneficiaza de ajutor de minimis ( 2% din cheltuieli suporta partenerul iar diferenta de 98% din fonduri europene.). Multumesc!

Alte discuții în legătură

Fonduri europene pentru tineri fermieri SorinaCatalina26 SorinaCatalina26 Bună ziua, am vârstă de 19 ani sunt studentă și doresc să accesez fonduri europene nerambursabile pentru deschiderea unei ferme sau ... (vezi toată discuția)
Proiect posdru monografii contabile lenuborsan lenuborsan Buna ziua Am si eu rugamintea de a ma ajuta cu o monografie contabila,in cadrul unei societatii partenere intr-un proiect Posdru. 1.inregistrarea acordului ... (vezi toată discuția)
Contabilitate fonduri posdru narcisalazar narcisalazar m-ar interesa o monografie contabila pentru fonduri posdru pentru ong in calitate de beneficiar si partener (vezi toată discuția)