avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incompatibilitate economist birou control financiar de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incompatibilitate economist birou control financiar de gestiune

Buna ziua.
Exista vreo incompatibilitate in cazul in care un economist birou control financiar de gestiune executa urmatoarele lucrari/actiuni:
1. intocmeste situatiile financiare ale societatii - societate cu capital de stat din subordinea Consiliului Local!;
2. intocmeste situatiile lunare, declaratiile catre ANAF;
3. face parte din comisiile de cercetare preliminara, fiind numita de catre managerul societatii, care-i este si amant (fiind si persoana din cauza caruia a divortat managerul general), si executand oridnele directorului economic (acesta fiind mai mult prin biroul acesteia, si ascunzandu-se dupa usa cand intra cineva)!
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:38, 22 August 2015
Nu cred ca se afla intr-o stare de incompatibilitate o astfel de persoana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Controlul financiar de gestiune gillu gillu Buna seara. SRL-ul este cu capital de stat. De curand printr-o hotarare AGA s-a aprobat infiintarea unui compartiment Financiar de gestiune compus din doua ... (vezi toată discuția)
Schimbare incadrare la absolvire facultate petu petu Sunt sef birou intr-o institutie publica.Am o vechime in munca de 23 ani.Pana in anul 2008 am fost incadrata ca si contabil IA cu delegatie de sef birou.In ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitati pentru functia de contabil-sef ANDREI_oni ANDREI_oni Buna ziua, sunt economist in cadrul unei institutii aflate in subordinea Directiei de Sanatate Publica, si va rog frumos sa imi precizati in ce masura pot ... (vezi toată discuția)