m-ar interesa cat este indemnizatia de handicap, pentru un pensionar de boala, cu pensie de invaliditate gr ii, capacitatea de munca pierduta in totalitate, si in cat timp il primeste, dupa finalizarea dosarului? ( durata cotizatiei: 26 ani lucrati, din care 15 ani in gr. a ii-a)
multumesc. cu respect!
[Mesaj editat – Vă rog să nu mai scrieți exclusiv cu majuscule, nu este regulamentar.]
Cred ca intrebarea mea a fost destul de clara: ma intereseaza indemnizatia de handicap....pensia de invaliditate gradul II o primesc de opt ani, deci stiu cat primesc lunar.dar avand capacitatea de munca pierduta in totalitate, mi s-a spus ca am dreptul la indemnizatie de handicap.Astfel m-ar interesa cat este suma aceasta, si cand o voi primi dupa finalizarea dosarului. Multumesc! Cu stima.
indemnizatia de handicap este 34 de ron gradu 3 , 272 de ron gradu 2 si 340 de ron gradu1 iar bani ii primesti dupa ce obti de la comisie gradu luna urmatoare iar ani de munca de care ziceai aici nu conteaza aici sumele sunt fixe , o zi buna sa ai