avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Atestare profesionala pentru infiintare pfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Atestare profesionala pentru infiintare pfa

Buna ziua, puteti sa imi spuneti ce atestare profesionala imi trebuie pentru deschiderea unui PFA in domeniul Activitati ale portalurilor web, prelucrarea datelor, administrarea paginilor web si activitati conexe. Doresc sa deschid un portal - platforma de promovare online
Cel mai recent răspuns: ALEXANDRU - ADRIAN MIU , Contabil 19:41, 22 August 2015
OUG 44/2008 actualizată. Legea care reglementează PFA
Ordonanta de urgenta privind desfasurarea activitatilor economice de catre persoanele fizice autorizate, întreprinderile individuale si întreprinderile familiale

Documente care atesta pregatirea sau experienta profesionala Pregatirea sau experienta profesionala se atesta, dupa caz, cu documente cum sunt: diploma, certificatul sau adeverinta, prin care se dovedeste absolvirea unei institutii de învatamânt, certificatul de calificare profesionala sau de absolvire a unei forme de pregatire profesionala, organizata în conditiile legii, în vigoare la data eliberarii acestuia, certificatul de competenta profesionala, cartea de mestesugar, carnetul de munca al solicitantului, declaratie de notorietate cu privire la abilitatea de a desfasura activitatea pentru care se solicita autorizarea, eliberata de primarul localitatii respective în mod gratuit în cazul meseriilor traditionale artizanale, atestatul de recunoastere si/sau de echivalare pentru persoanele fizice care au dobândit calificarea în strainatate, atestatul de recunoastere a calificarii dobândite în strainatate, în afara sistemului de învatamânt, orice alte dovezi care sa ateste experienta profesionala.
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 August 2015
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii sau calificare ca să pot deschide un pfa spalatorie covoare? Golescu Golescu Bună ziua! Ce fel de studii sau calificare aș avea nevoie, ca să pot deschide un pfa spalatorie covoare? Multumesc! (vezi toată discuția)
Infiintare pfa borsh07 borsh07 In cazul unuei afaceri sub forma unui stand de sucuri naturale, ca si PFA, ce act doveditor privind calificarea am nevoie ? e mai recomandat PFA , II sau IF? (vezi toată discuția)
Deschidere magazin ca pfa laurentiucostel22 laurentiucostel22 buna seara.am si eu o intrebare,ma bate gindul sa deshid un magazin(de cartier).intrebarea mea este,ce autorizatii imi trebuiesc si daca un pfa poate face ... (vezi toată discuția)