avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Intreprindere individuala noua
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Intreprindere individuala noua

Buna.Am deschis o Intreprindere individuala cu obiect de activitate transport marfuri,comert in piete,standuri si in afara acestora.

Intrebarea mea este: masina autoutilitara pe care am cumparat-o pe numele meu (unic asociat al II) pot sa o trec pe Intreprindere(inclusiv consumurile aferente acesteia)?Daca da,pot sa circul cu ea si in afara intereselor firmei,sau imi trebuie foaie de parcurs?

Va multumesc anticipat pentru lamuriri.

Ultima modificare: Duminică, 23 August 2015
Simona171075, utilizator
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 20:37, 23 August 2015
Dvs faceti contract de comodat cu II pentru un anumit interval de timp sau un orar, de ex de la ora 6 la ora 20, timp de 5 zile pe saptamana. In rest puteti sa faceti ce doriti cu masina. Cred ca este posibil. Pentru deducerea consumurilor pe II trebuie sa aveti foaie de parcurs.
Ultima modificare: Duminică, 23 August 2015
Daniela Bolog, Consultant credite si finantari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii intreprindere individuala adinacopacel adinacopacel buna ziua. sunt cam nelamurita in legatura cu declaratiile ce trebuiesc depuse de o intreprindere individuala infiintata in 2011 platitoare de tva, in afara de ... (vezi toată discuția)
Bonuri de benzina si facturi cazare adinacopacel adinacopacel pentru o intreprindere individuala cu cod caen 4799 comert cu amanuntul efectuat in afara magazinelor, standurilor, chioscurilor si pietelor se pot deconta ... (vezi toată discuția)
Înființare firmă, alegere formă de organizare nastasecornel nastasecornel Buna ziua! impruna cu sotia dorim sa infiintam o firma si nu suntem lamuriti care ar fi forma juridica avantajoasa pt noi ( ii, pfa .asociatie familiala, srl, ... (vezi toată discuția)