avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 302 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intabulare constructie noua
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intabulare constructie noua

Buna ziua. Am construit o casa in 2014 pe terenul socrului meu. Dosarul pentru aceasta a fost in ordine pana in momentul in care am decis sa ne trecem casa pe numele nostru. Cadastristul ne-a cerut certificatul energetic pe langa alte multe acte. E prima oara cand aud de acest certificat care trebuia emis inaintea procesului verbal de receptie. Primaria nu ne-a adus la cunostinta acest aspect la momentul respectiv.
Fara acest certificat nu putem intabula casa.
Care este solutia pentru a ne rezolva problema?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: MadaV , utilizator 19:44, 24 August 2015
Obligatoriu trebuie sa obtineti certificatul energetic,apelati la experti autorizati ptr.certificatul energetic, altfel nu puteti intabula.
Da, stiu asta, numai ca acest certificat energetic trebuia emis INAINTEA procesului verbal de receptie. Aici e problema mare!!! PV este emis in feb 2014, iar certificatul in aug 2015.
Exista vreo solutie? Ce-mi recomandati? Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare casa Anele1 Anele1 Buna seara. Am construit o casa la sat pe un teren arabil intravilan cu gradina suplimentara, in 2014. Am autorizație de construire, proces verbal de receptie ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament modificat oanaatudor oanaatudor Buana ziua, Doersc sa achizitionez un apartament in Bucuresti, cu credit Prima Casa. Am gasit apartamentul, problema este urmatoarea: proprietara actuala a ... (vezi toată discuția)
Vanzare cumparare prin prima casa /cadastru si intabulare mihaelau1986 mihaelau1986 Buna ziua, Eu si sotul meu intentionam sa achizitionam de la mama mea o cladire prin programul Prima Casa. Cladirea pe care dorim s-o achizitionam are ... (vezi toată discuția)