avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa poluare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa poluare

Buna ziua. Am un Matiz scos la vanzare si am gasit cumparator. Acesta spune ca trebuie sa plateasca taxa de poluare sau de mediu, nu stiu exact cum se numeste.
1. Aceasta taxa se mai plateste pt masinile deja inmatriculate in Romania, eu stiam ca doar pt cele aduse din afara? Eu sunt al 2-lea proprietar si am cumparat-o in 2008. Nu-mi aduc aminte sa fi platit vreo taxa de poluare.
2. In caz ca se plateste, cat este aceasta taxa? Cumparatorul spune ca maxim 100 euro, dar eu am intrat pe Internet si imi da ceva intre 400-700 euro. E posibil asa ceva, pai nu le mai vindem in veci, cine e tampit sa dea 1000 euro pe masina si 700 euro taxa?
Masina este an de fabricatie 2005, cilindree 796, euro 3. Noxele habar nu am cat sunt, de unde sa stiu eu asta!
Ma puteti ajuta cu un raspuns? Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Consultare pavelmita pavelmita bună ziua,aş dorii ca cineva să mă ajute să înţeleg dacă am fost victima sistemului din această ţară care de multe ori îmi este silă că mai ... (vezi toată discuția)
Taxa auto paun anton paun anton Va salut va rog lamuriti-ma si pe mine in ceea ce priveste taxa de poluare (timbrul verde). vreau sa cumpar un matiz din 2006 ,euro 3, capacitate cilindrica ... (vezi toată discuția)
Cumparare masina inmatriculata ro d3ath_sm0k3 d3ath_sm0k3 Buna seara, ma gandesc sa cumpar o masina inmatriculata in Romania in anul 2005(un Matiz pentru sotia mea). O sa platesc taxa de poluare sau nu? Eu din ce am ... (vezi toată discuția)