avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concurs, contestatie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concurs, contestatie

Am sustinut un concurs pentru ocuparea unui loc vacant ca functionar public,am luat examenul,dar cel clasat pe locul doi a contestat.Am inteles ca poate sa atace in instanta avand termen 6 luni.El ar putea contesta in instanta in luna februarie 2016.Sunt somer,somajul meu expira in luna ianuarie...nu stiu daca acest lucru ma ajuta cu ceva.Exista lege prin care institutia sa ceara instantei sa ma angajeze provizoriu specificand ca are nevoie de mine pentru acel post vacant?Eu cum aflu ca el vrea sa duca acest caz in instanta si cand are de gand sa actioneze (luna,anul)?Poate oficial cineva sa afle?Eu ce pot sa fac in aceasta situatie?Institutia i-a respins contestatia.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:58, 25 August 2015
@ Interventie moderator
Regulament Forum Avocatnet.ro

Nu mai adresati aceeasi întrebare pe mai multe sectiuni ale forumului si nu mai deschideti acelasi topic de mai multe ori.
In acest caz topicurile si/sau raspunsurile in plus vor fi sterse de administratori sau moderatori.

Urmariti raspunsurile primite si postati nelamurile dvs in topicul initial deschis :
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare ore lucrate sambata si duminica pusu pusu Pentru orele lucrate sambata si duminica intr-o institutie publica ( considerate repaus saptamanal) cate ore se acorda recuperare? Se acorda un numar dublu ... (vezi toată discuția)
Se poate ? titi5 titi5 Am pus doua intrebari aici privitor la taxa de timbru si au fost sterse nu mai apar este posibil ca cineva sa le stearga ? cred ca da am scris ieri si ... (vezi toată discuția)
De ce s-a sters intrebarea ? popalucian popalucian Am avut o intrebare pe o anumita tema si am vazut ca este stearsa. Multumesc. Ps: Am avut mai multe nelamuriri si poate de asta m-am repetat. (vezi toată discuția)