avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Stagii de cotizare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Stagii de cotizare

Sunt nascut la data 26.12.1967, de sex masculin si am lucrat in structurile armatei si de justitie astfel:
- 01.05.1992 - 01.10.1993 - militar cu contract ;
- 01.10.1993- prezent - functionar public cu statut special (penitenciare).
Intrebarea mea este daca cele doua stagii de cotizare se incadreaza ca vechime pentru stabilirea drepturilor de pensii militare cu reducerea corespunzatoare a varstei de pensionare (la data de 01.09.2015).
Beneficiez de vechime la data de 01.09.2015 ca functionar public de 21 ani si 11 luni sau de vechimea cumulata cu perioada de activitate ca militar cu contract adica 23 ani si 4 luni?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Varsta pensionare ElviP ElviP Buna ziua, Sunt nascut in februarie 1956, am 40 ani vechime in munca, din care 20 ani in grupa a doua de munca. As vrea sa stiu la ce varsta pot iesi cel mai ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata partiala sorcoiuandrei sorcoiuandrei sant nascut in 30 12 1954 si lucrez din sep. 1973 fara intrerupere (in afara armatei 1 an si 4 luni) pana in prezent . Daca ma pensionez la inplinirea a ... (vezi toată discuția)
Pensia militarã pentru ofiþerii în rezervã cristel padurean cristel padurean Am fost elev al ªcolii militare de Ofiţeri activi N.Bălcescu din Sibiu în perioada 1975-1978. Am lucrat în armată în perioada 1978-1993, an în care am ... (vezi toată discuția)