avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1067 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Sentinta civila, obligatii fiscale suspendate la ...
Discuție deschisă în Executare silită

Sentinta civila, obligatii fiscale suspendate la executare

Buna ziua,
Va rog sa ma clarificati cu urmatoarea speta :
Pentru participarea la o licitatie publica, un operator economic a prezentat un certificat de atestare fiscala emis la data de 27.05.2009 cu rmatoarele mentiuni:
1) Obligatii de plata : figureaza in evidente cu obligatii de plata catre buget la data de 30.04.2009 - zero lei(la bugetul de stat, bugetul asig soc.de stat, buget asig. soc.de sanatate, buget asig.somaj)
2) Alte mentiuni - este facuta precizarea :"nr.unei sentinte civile pe 2009 si obligatii fiscale suspendate la executare", iar la cuantumul sumelor care fac obiectul mentiunii este trecua o suma de aproxcimativ 17.000.000 lei.

Va rog sa-mi explicati daca suma precizata la alte mentiuni reprezinta un debit catre bugetul de stat sau altceva in conditiile in care este mentionata o sentinta civila.
Poate fi acceptat ofertantul respectiv intr-o procedura de achizitie publica cu certificatul de atestare fiscala mai sus mentionat?

Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Acceptare ofertant cu certificat de atestare fiscala cu mentiuni andr33apn andr33apn Buna ziua, Va rog sa ma clarificati cu urmatoarea speta : Pentru participarea la o licitatie publica, un operator economic a prezentat un certificat de ... (vezi toată discuția)
Directia generala a finantelor publice andra1234 andra1234 buna seara, pt participarea la o licitatie mi se solicita :\'\'Certificat de atestare fiscala privind achitarea obligatiilor exigibile catre bugetul de stat ... (vezi toată discuția)
Certificat de atestare fiscală Mihaela .Vaida Mihaela .Vaida Buna ziua, am cerut eliberarea unui certificat de atestare fiscală ptr al depune la un dosar demonstrând că nu am datorii către stat. Am primit acest ... (vezi toată discuția)