Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →
[...] mi se solicita :''Certificat de atestare fiscala privind achitarea obligatiilor exigibile catre bugetul de stat si catre bugetele asigurarilor sociale de stat (sanatate, pensii, somaj) eliberat de Directia Generala a Finantelor Publice si Controlul Finantelor de Stat in original sau copie legalizata, valabil la data depunerii ofertelor. '' [...]
La Administratia Finantelor Publice de care apartineti exista un model tipizata al cererii pentru acest certificat; o completati si dupa maxim 5 zile primiti certificatul in baza fisei pe care o are fiecare platitor de impozite si taxe.
[...] mi se solicita :[...]''Certificat privind plata taxelor si impozitelor locale – Eliberat de Primaria locala – in original sau copie legalizata, valabil la data depunerii ofertelor''.
[...]
[...] mi se solicita :''Certificat de atestare fiscala privind achitarea obligatiilor exigibile catre bugetul de stat si catre bugetele asigurarilor sociale de stat (sanatate, pensii, somaj) eliberat de Directia Generala a Finantelor Publice si Controlul Finantelor de Stat in original sau copie legalizata, valabil la data depunerii ofertelor. ''
[...]
eu am luat de la anaf [administratia finaciara sector 5], sectorul in care am domiciliul fiscal, in care depun toate declaratiile lunare pt somaj, cas, sanatate, etc. Este acelasi lucru? chiar daca are alta denumire [...]
~ final discuție ~