avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Abreviere P.F.A. pe facturi, sau denumirea completa
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Abreviere P.F.A. pe facturi, sau denumirea completa

Probabil ca e o intrebare stupida insa as dori sa stiu, pe facturile emise de mine, cum este corect:
1) Nume Prenume Persoana Fizica Autorizata
2) Nume Prenume P.F.A.

Deci, e corect/legal sa se scrie forma prescurtata P.F.A. ? Banuiesc ca da, avand in vedere ca si al firme se trece S.C. sau S.R.L.

Alte discuții în legătură

Denumire ii Kellynda Kellynda Buna ziua! Intrebarea mea ar fi: Pe langa denumirea Intreprinderii Individuale + numele meu pot alege si un alt nume pentru reclama? (de exemplu ca si la ... (vezi toată discuția)
In registrul de încasări si plati sumele se trec cu tot cu tva? andrei67467 andrei67467 In registrul de încasări si plati, sumele se trec cu tot cu tva? pentru un pfa NEPLATITOR de TVA (vezi toată discuția)
Pf sau pfa adinka adinka stimati juristi, anul trecut am trecut de la statutul de salariat la statutul de persoana fizica cu inregistrare la Registrul comertului si cu autorizatie ... (vezi toată discuția)