avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... In registrul de încasări si plati sumele se trec cu ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

In registrul de încasări si plati sumele se trec cu tot cu tva?

In registrul de încasări si plati, sumele se trec cu tot cu tva? pentru un pfa NEPLATITOR de TVA
Ultima modificare: Miercuri, 5 Aprilie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 18:40, 5 Aprilie 2023
cu tot cu TVA

Grama Cornel - Consultant fiscal a scris:

cu tot cu TVA

Am inteles, multumesc mult, in factura PERSOANA FIZICA AUTORIZATA se poate prescurta in P.F.A? la beneficiar
da sigur ...se poate scrie POP IONESCU - P.F.A.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa cu sediul la domiciliu grandanat grandanat Vreau sa-mi infiintez un PFA cu sediul profesional la adresa de domiciliu insa nu sunt eu proprietar pe imobilul in cauza ci parintii mei. In acest caz ce ... (vezi toată discuția)
Pfa in sistem real si facturare canada FilipB FilipB Buna ziua. Am infiintat un PFA si mi s-a ivit ocazia sa am un client din Canada. M-ar interesa cum se procedeaza cu facturarea. Am nevoie de ceva acte in ... (vezi toată discuția)
Abreviere p.f.a. pe facturi, sau denumirea completa alinescoo alinescoo Probabil ca e o intrebare stupida insa as dori sa stiu, pe facturile emise de mine, cum este corect: 1) Nume Prenume Persoana Fizica Autorizata 2) Nume ... (vezi toată discuția)