avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Care sunt autorizatiile necesare pentru producerea ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Care sunt autorizatiile necesare pentru producerea cidrului?

Bună ziua,

Am o mică livadă de meri si as dori sa produc din mere cidru. Ce fel de autorizatii sunt necesare? Trebuie platite accize? E nevoie sa ma inregistrez (dupa constituirea firmei) la o autoritate care supravegheaza producerea bauturilor alcoolice?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:42, 26 August 2015
Trebuie sa obtineti Autorizatia de mediu care este eliberata de catre Agenția Regionala pentru Protectia Mediului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. pot vinde bere produsă în românia fără să am ... ScorpioVlad ScorpioVlad Buna ziua. Pot vinde bere produsă în România fără să am licență pentru vânzarea de alcool? (vezi toată discuția)
Accizarea tutunului produs in tara in cazul in care se doreste comercializarea sub forma de tutun vrac, ambalat la diferite gramaje. Conrad Conrad Nu reusesc sub nici o forma sa obtin informatii exacte in legatura cu accizarea tutunului. Situatia este urmatoarea: Producatorul X are o productie de x ... (vezi toată discuția)
Comert cu vinuri si alte bauturi spirtoase banga banga As dori sa stiu care sunt conditiile, autorizatiile sau autorizarile de care are nevoie o societate comerciala care doreste sa comercializeze bauturi alcoolice ... (vezi toată discuția)