avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... TAXA POLUARE
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

TAXA POLUARE

Buna ziua. Conform noilor reglementari privind restituirea taxei de poluare fara proces in instanta (doar cu o cerere catre ANAF) doresc sa sa sflu daca nu exista vreun termen de la data platii acelei taxe. Am achitat taxa de poluare la data de 11 martie 2010 pentru un autoturism ( an fabricatie 2008) adus din Germania si pana in prezent nu am solicitat restituirea. Multumiri anticipate.

Alte discuții în legătură

Taxa de poluare afg afg Buna ziua. Doresc sa ma sfatuiti in legatura cu taxa de poluare. Am dreptul la recuperarea taxei de poluare achitata in luna martie 2010 pentru un autoturism ( ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa poluare(auto) danutz01 danutz01 Am introdus in tara , in luna octombrie 2008 un autoturism provenind din Germania.Am platit taxa de poluare si am inmatriculat in Romania ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de poluare mirceapatrascu mirceapatrascu Am inmatriculat in anul 2008 un autoturism adus din Germania(second hand) si tot atunci am platit taxa de poluare . Acum vreau sa o radiez din circulatie . ... (vezi toată discuția)