avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recuperare taxa de poluare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recuperare taxa de poluare

Am inmatriculat in anul 2008 un autoturism adus din Germania(second hand) si tot atunci am platit taxa de poluare . Acum vreau sa o radiez din circulatie .
Pot cere recuperarea taxei de poluare ? Mentionez ca din 2008 si pana acum nu am facut nici un demers in acest sens .
Multumesc anticipat .
Ultima modificare: Joi, 17 Martie 2016
mirceapatrascu, utilizator
Cel mai recent răspuns: mirceapatrascu , utilizator 21:42, 17 Martie 2016
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti solicita recuperarea taxei la ANAF
Dispozitile in vigoare precizeaza ca urmeaza sa va fie integral restituita suma pe parcursul a 5 ani
Scuzati-ma , dar am intrebat (verbal) si un functionar mi-a spus ca nu voi putea sa recuperez banii pentru ca s-a prescris termenul in care puteam sa-i cer .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto alex3x alex3x În 14 noiembrie 2011 Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a pronunţat o decizie aşteptată cu mare interes în mediul juridic, decizie care putea avea ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa prima inmatriculare SC Global Expert Consulting SRL SC Global Expert Consulting SRL Buna ziua, in luna martie 2008, am achizitionat un autoturism in leasing financiar pentru care am platit la vremea aceea o taxa de prima inmatriculare (TPI) ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa auto Kahlya Kahlya Buna seara. Daca am cumparat o Dacia Sandero in 2008 si am platit taxa auto (in jur de 1300 lei parca) as putea sa cer sa mi se restituie? Nu inteleg deloc cum ... (vezi toată discuția)